Light-Bulb icon by Till Teenck.svg Samsynwikin reder ut begreppen. Här presenteras de väsentligaste orden för universitetens samverkan. Definitionerna mognar olika snabbt och vi tar gärna emot respons för att utveckla dem vidare. Skapa ditt användarkonto här alternativt maila till samsyn(at)su.se. Mer information: Huvudsidan.

Ämne på Användardiskussion:Axel Pettersson (WMSE)

Hoppa till: navigering, sök
Charlotte Rossland (SU) (diskussionbidrag)

Toppen med din översyn och lämnade kommentarer! Här kommer lite respons:

- Den sida du la upp med Korrespondens - den fick jag inget pling om (hittade i Senaste ändringar). Vore det inte bra att pinga alla så att de hittar den? - Om du har förslag på Förbehållstext är jag tacksam. - Ska vi ta itu med kategori-ändringar? Och i vilken ordning. Så här är i alla fall förslaget nu: Ta bort Primära begrepp och Sekundära begrepp (överspelat) Ta bort Påbörjad och Klar för granskning Behålla AP(X), Begrepp, Aktiverad AP(X), Bearbetad AP(X), Bedömd. Lägga till: Förankrad och den förklarande texten kan kanske bli: "artikeln har förankrats (vanligen dokumenterat på begreppets diskussionssida)"

Något mer?

Allt gott

Axel Pettersson (WMSE) (diskussionbidrag)

Lite svar här:

Korrespondens: Pingade jag ingen om, och först idag kom jag på att länka in den i Mall:Samsyn navbox. Kommer du på fler ställen den passar bra att länkas in är det bara att köra, och vill du pinga går det bra att göra det också.

Allmänt förbehåll: Oklart om det behövs då Samsyn:Om förklarar vad det handlar om. Kanske enklare att ta bort länken helt och hållet.

Kategorier: Jag kollar med tekniskt kunniga kollegor om vad som går att automatisera innan vi gör nånting.

Det var nog det.